Overweegt u uw Suske en Wiske strips te verkopen, maar weet u niet precies de waarde? Of heeft u Suske en Wiske albums geërfd en wilt u deze tegen een eerlijke prijs verkopen?

Van Suske en Wiske bestaan honderden verschillende albums, verschillende varianten en drukken. Het is daarom niet altijd even eenvoudig de juiste prijs te bepalen. En mocht u beschikken over een catalogus: ook de prijzen in de catalogus geven niet atlijd de juiste marktwaarde weer. Bovendien veranderen de prijzen in de loop van de jaren. Sommige albums worden meer waard, anderen helaas minder.

Ik kan voor u daarom een taxatie op afstand uitvoeren. Stuur mij daarvoor een email naar  info@verwoede-verzamelaar.nl , bijvoorkeur met enkele foto’s van het item en een korte omschrijving van de staat. Heeft u meerder foto’s kunt u deze ook eenvoudig aan mij versturen via www.wetransfer.com

De taxatie voer ik gratis voor u uit. Als tegenprestatie vraag ik de mogelijkheid om eventueel voor mij interessante items van u te mogen overnemen, mits de prijs u natuurlijk aanstaat. 

Uiteraard kan ik u ook adviseren op welke wijze u uw Suske en Wiske items het beste kunt verkopen